Servicii

ture de o zi

Ia-ți bocancii și vino o zi pe munte să te bucuri de peisaje naturale unice, să ajungi pe crestele munților, să admiri culorile mereu noi ale anotimpurilor, flora sălbatică, liniștea. Fără rucsac greu sau mult echipament, alege una din turele noastre, uită grijile și bucură-te!

20170829_182251
20190928_190129

drumeții de două sau mai multe zile

Pentru cei care vor o desprindere totală de cotidian organizăm excursii de mai multe zile. În funcție de condiția fizică putem parcurge trasee mai lungi, de creastă, cu cazare la cort, sub puzderia de stele, sau trasee mai scurte, cu cazare la cabane sau pensiuni. Muntele cere efort, dar dăruiește în schimb peisaje mirifice de pe vârfuri, creste, căldări, lacuri, canioane, peșteri.

via ferrata

Suntem alături de tine pentru a face primii pași cu încredere și în deplină siguranță pe un traseu de via ferrata. Pentru cei cu experiență putem trece la următorul nivel abordând trasee mai dificile. Oricare ar fi nivelul tău, nu ezita și hai sa ne bucurăm de senzațiile de bucurie si libertate desăvârșită!

20191013_140655
20201010_140929

drumeții pentru familii

Am ales pentru familii trasee montane de o frumusețe deosebită, dar ușor accesibile pentru o experiență de neuitat în familie. Copiii vor fi absolut încântați să parcurgă traseele alese, să se bucure de floră și faună, să socializeze, să alerge, să adune amintiri și poftă de viață într-un mediu curat și sănătos!

ture pe rachete de zăpadă

Fă-ți curaj și hai să vezi muntele așa cum nu l-ai văzut, îmbrăcat în straie albe! În zile cu soare, când zăpada pufoasă e așternută în strat gros e timpul pentru rachetele de zăpadă. Vei vedea creste strălucind în soare și te vei bucura ca în copilărie de zăpada imaculată care te îmbie să lași urme adânci!  

20210213_113242
20190930_161251

tură personalizată

Vrei să parcurgi una dintre turele noastre doar cu prietenii, colegii tăi, sau ai un loc preferat pe care vrei să-l vizitezi în compania unor oameni dragi? Varianta inteligentă – îțî alegi destinația și prietenii cu care să mergi în aventură! Drumețiile pe munte pot fi cel mai frumos și sănătos cadou de ziua ta!